Завантаження ...

На Сумщині злодій-рецидивіст обібрав іменинницю та гостя

Подія трапилася в одному з кафе міста Ромни, коли 55-річна місцева жителька відзначала свій день народження. Збираючись додому після святкування, компанія виявила зникнення подарунків та верхній одяг одного з гостей.



Подія трапилася в одному з кафе міста Ромни, коли 55-річна місцева жителька відзначала свій день народження. Збираючись додому після святкування, компанія виявила зникнення подарунків та верхній одяг одного з гостей. Поліція розшукала злодія та повернула потерпілим їх речі.

Працівники поліції, викликані на місце події, з‘ясували: жінці подарували комплект постільної білизни та ковдру. Вона залишила їх разом з верхнім одягом в гардеробі кафе. Там же залишили верхній одяг і запрошені іменинницею родичі та друзі. Крадіжку своїх речей першим виявив один з гостей: у чоловіка зникли куртка та шапка. Був зіпсований настрій і у господарки свята, котра залишилась без подарунків.

«Наші працівники встановили, що вся компанія протягом вечора перебувала в приміщенні кафе, нікуди не виходячи, тож до зникнення речей міг бути причетний тільки сторонній, - - повідомляє Роман Невожай, начальник Роменського відділу поліції. - За кілька днів пошуків в поле зору наших оперативників потрапив раніше судимий за майнові злочини 29-річний місцевий чоловік. Його знайшли та опитали. А під час слідчих дій поліцейські вилучили у нього всі викрадені речі».

Сам зловмисник своєї причетності до злочину не заперечує. Більш того: вчинив чергову крадіжку в той час, коли в місцевому суді вже розглядається справа про раніше скоєний аналогічний злочин.

Відтак, в поліції відкрили ще одне кримінальне провадження за ч.2 ст.185 «Крадіжка» ККУ, за скоєне злодію-рецидивісту загрожує покарання до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: