Завантаження ...

На Сумщині правоохоронці затримали озброєного нетверезого хулігана

Під час відвідування цілодобового магазину, неодноразово судимий 26-річний шосткинець почав погрожувати пістолетом іншим відвідувачам крамниці.



Під час відвідування цілодобового магазину, неодноразово судимий 26-річний шосткинець почав погрожувати пістолетом іншим відвідувачам крамниці. Зловмисника роззброїли покупці та передали прибулим на виклик співробітникам поліції.

Подія сталася в Шостці, вночі. Продавець цілодобової продуктової крамниці повідомила в поліцію про озброєного покупця, який предметом, схожим на пістолет, погрожував іншим відвідувачам торгівельної точки. На вказану адресу одразу був направлений наряд поліції.

Як з’ясувалося, озброєного хулігана встигли знешкодили до приїзду правоохоронців інші відвідувачі магазину.

«Підозрюваному 26 років, він має кілька судимостей за хуліганство, вимагання та інші види злочинів, - розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – П’яний зловмисник впізнав в іншому відвідувачі крамниці колишнього співробітника пенітенціарного закладу, де він відбував покарання, та почав погрожувати йому пістолетом. Чоловік разом з товаришем не розгубилися, виявили неабияку спритність і роззброїли хулігана до приїзду наших співробітників».

Наразі підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Відносно нього в поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: