Завантаження ...

На Сумщині відкрили чемпіонат України з легкої атлетики

Майже 500 спортсменів із 26 областей будуть змагатися за першість у триденному Чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих



Майже 500 спортсменів із 26 областей будуть змагатися за першість у триденному Чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих

До міста Суми на відкриття чемпіонату України з легкої атлетики завітав перший заступник міністра молоді та спорту Ігор Гоцул, який подякував керівництву області за можливість проводити змагання такого високого рівня в оновленому та комфортному залі легкоатлетичного манежу Сумського державного університету.

«Дякую владі за активну популяризацію спорту на Сумщині, а особливо за створення комфортних умов для проведення спортивних змагань різного рівня. Я бачу, що ви робите все можливе, щоб «королева спорту» – легка атлетика – розвивалася та рухалася вперед».

У відкритті спортивних змагань взяв участь і заступник голови облдержадміністрації Іван Боршош. За його словами, на Сумщині легка атлетика є пріоритетним видом спорту та має славні традиції, зокрема, уже більше 10 років область приймає ці змагання.

«Сьогодні легку атлетику в Сумській області розвивають практично в усіх дитячо-юнацьких спортивних школах і їх вихованці неодноразово ставали чемпіонами та призерами чемпіонатів України, кубків України та різноманітних міжнародних змагань. Наразі до складу збірної команди України входить 21 легкоатлет області», – відмітив Іван Боршош.

Усі гості побажали учасникам змагань високих спортивних досягнень та подальшого вдосконалення спортивної майстерності.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: