Завантаження ...

Вп`яте не прийшов до суду Володимир Поцелуєв (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, Зарічний районний суд переніс засідання на якому мав розглянути протокол, що склали на депутата Сумської облради Володимира Поцелуєва.


Як повідомив сайт UA:Суми, Зарічний районний суд переніс засідання на якому мав розглянути протокол, що склали на депутата Сумської облради Володимира Поцелуєва. Зробили це через те, що Володимир Поцелуєв знаходиться на лікарняному. Відсьогодні у чоловіка новий захисник. Після ознайомлення з матеріалами справи – попросив відrласти розгляд справи, допоки Володимир Поцелуєв на лікарняному.

Наступне засідання призначили на 20 березня на 16 годину. Нагадаю, 27 грудня патрульні зупинили автомобіль, за кермом якого був Володимир Поцелуєв. За інформацією речника патрульної поліції області Олега Сологуба, патрульні запропонували водію пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння, той погодився на медичне обстеження. Лікарський висновок зафіксував у нього стан алкогольного сп’яніння. Тоді патрульні склали на водія адмінпротокол. Якщо у суді вину чоловіка доведуть, йому загрожує штраф – 10 тисяч 200 гривень з позбавленням права керувати автомобілем впродовж року. Додам, Володимир Поцелуєв – депутат Сумської обласної ради сьомого скликання, обирався за списками Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», є членом цієї партії, він медик за фахом, із 2003-го року працює головним лікарем Сумської центральної районної лікарні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: