Завантаження ...

На центральній вулиці Сум поклали неякісну тротуарну плитку (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, тротуарна плитка в центрі Сум, на вулиці Соборній та Воскресенській, яку замінили новою у 2017-му, простояла 2 роки і почала сипатись.



Як повідомив сайт UA:Суми, тротуарна плитка в центрі Сум, на вулиці Соборній та Воскресенській, яку замінили новою у 2017-му, простояла 2 роки і почала сипатись. На ремонт квадрату на Соборній, навпроти Муніципальної галереї, із міського бюджету витратили 189 тисяч гривень платників податків, на перехресті вулиці Воскресенської та провулку Терезова – на такі самі роботи 190 тисяч. Плитку клала фірма «Максі-буд».

В єдиному реєстрі судових рішень ми знайшли ухвалу. Там йдеться, що фірма «Максі-буд» та її тезка, а також ТОВ «Сумипрестиж» контролюються однією особою та знаходяться за однією адресою.

Ці фірми також ремонтували фасад та покрівлі трьох будинків у військовому містечку, облаштовували зупинки громадського транспорту в Сумах.

Зупинка громадського транспорту «Будинок природи» по вулиці Набережній річки Стрілки у Сумах, також фігурує в матеріалах кримінальної справи, яка нині передана до Зарічного районного суду міста Суми.

За інформацією прокуратури області, на даний час матеріали щодо ремонту будинків і замощування трьох зупинок передано на розгляд до Зарічного райсуду. Вартість збитків бюджету міста оцінюється у майже 600 тисяч гривень. Трьом підприємцям інкримінують привласнення коштів, використання недостовірної документації вчинені організованою групою. Обвинуваченим загрожує до 12 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: