Завантаження ...

18-й фестиваль "Сурми України" стартував у Сумах (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, вчора 18-й фестиваль «Сурми України» розпочався о 18-тій годині. Всі оркестри пройшлися Театральною площею.



Як повідомив сайт UA:Суми, вчора 18-й фестиваль «Сурми України» розпочався о 18-тій годині. Всі оркестри пройшлися Театральною площею.

Окрім, 13 оркестрів з України цього річ на «Сурми України» приїздив колектив із Туреччини. Другого дня колективи гратимуть на стадіоні «Ювілейний».


Євген Сочков, начальник оркестру (м. Суми ): «Оркестр 27-ої арт бригади буде спільно виступати ще з одним колективом. Він вперше завітав до міста Суми. І це буде нашою родзинкою, і буде драйвово та весело».

Микола Смаль, начальник оркестру (м. Чернігів): «Ми в Суми приїжджаємо вже 7 раз, є учасниками фестивалю, тому для нас цей фестиваль не новий, але ми постійні останнім часом учасники цього фестивалю. Репертуар оркестру дуже різноманітний, це як і українські наші твори, такі і сучасні європейські. Репертуар завжди оновлюється, кожного разу виступаємо по-новому».

Богдан Задорожний, начальник оркестру (м. Новомосковськ): «Восьмий, дев’ятий раз це точно на Сурмах. Нам дуже подобається ваше місто. Нас завжди запрошують із задоволенням приїжджаємо до вас. Цього року у нас нове шоу, яке ми будемо показувати завтра на стадіоні на гала-концерті. Зовсім нове, минулого року ми показували, не скажу, що старе, але я стараюся кожного разу щось оновлювати для того, щоб людям було цікаво».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: