Завантаження ...

На Сумщині пенсіонер став жертвою вуличного грабіжника

Подія сталася у Шостці. Зловмисник побив на вулиці 62-річного чоловіка та відібрав у нього мобільний телефон, портмоне з грошима і банківськими картками.



Подія сталася у Шостці. Зловмисник побив на вулиці 62-річного чоловіка та відібрав у нього мобільний телефон, портмоне з грошима і банківськими картками. Потім зняв з його рахунків майже 47 000 кредитних грошей. Проте залишитись непокараним злодію не вдалось - його викрили поліцейські та притягли до кримінальної відповідальності.

Про пограбування в поліцію повідомив 62-річний потерпілий, мешканець Шостки. Він розповів, що на вулиці невідомий намагався відібрати у нього сумку. Коли він вчинив опір – зловмисник побив його та відібрав мобільний телефон і портмоне з 500 гривнями, банківськими картками. Картки він свої не заблокував і в результаті з них було знято майже 47 000 кредитних грошей.

Провівши ряд оперативно-пошукових заходів співробітники поліції встановили причетність до пограбування пенсіонера неодноразово судимого 28-річного мешканця Шостки. Його розшукали та допитали.

Як встановили правоохоронці, зловмисник за допомогою мобільного телефону потерпілого змінив пін-коди до його банківських карток і кількома операціями зняв з рахунку чималу суму коштів, які витратив на власні потреби.

Наразі підозрюваний затриманий, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Відносно нього відкрито кримінальне провадження одразу за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 2 ст. 186 «Грабіж». За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Крім того, поліцейські перевіряють чоловіка на причетність до скоєння інших, подібних злочинів.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: