Завантаження ...

У Сумах рятувальники евакуювали трьох людей ліквідовуючи пожежу в багатоповерхівці

10 жовтня о 13:29 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про загоряння балкону на 3 поверсі, 5-ти поверхового будинку по вул. Котляревського в м. Суми.



10 жовтня о 13:29 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про загоряння балкону на 3 поверсі, 5-ти поверхового будинку по вул. Котляревського в м. Суми. Про пожежу повідомила сусідка, яка відчула різкий запах диму на сходовій клітині. На місце події було направлено черговий караул 1-ї Державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що горять речі стіни та облицювання балкону однієї з квартир площею 4,5 кв. м., утворилось сильне задимлення, існувала загроза подальшого поширення вогню на приміщення поверхами вище. Було сформовано ланку газодимозахисної служби, яка приступила евакуації людей з сусідньої квартири та квартири поверхом вище. Всього під час евакуації з задимлених приміщень на свіже повітря було виведено 3 мешканців серед яких 1 дитина 2014 року народження.

О 13:45 загоряння локалізували, а о 13:59 – повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 3 одиниці спеціальної техніки та 11 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: