Завантаження ...

Апеляційний комітет скасував рішення КДК по ПФК «Суми»

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков повідомив, що Апеляційний комітет УАФ скасував рішення КДК УАФ по ПФК «Суми».



Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков повідомив, що Апеляційний комітет УАФ скасував рішення КДК УАФ по ПФК «Суми».

«Сенсація !!! Тільки що Апеляційний комітет ФФУ скасував рішення КДК ФФУ по ФК «Суми» (ну ви знаєте - Баранкіна розслідування нібито договірних матчів за допомогою імпортних експертів, яких ніхто не бачив). Повністю! Скасував і відправив на нове розслідування. Тим самим визнавши нікчемність зібраних бублик і К доказів.


Оце так поворот. Але що робити з спочилим у Бозі клубом, його гравцями і тренерами, яким завдано непоправної шкоди?

А головне - яка ціна всіх цих антикорупційних танців у виконанні відповідних органів Федерації футболу ?! »- написав Франков в Телеграма.

Нагадаємо, що 17 квітня КДК ФФУ позбавив ПФК «Суми» професійного статусу - все через участь клубу в договірних матчах. Через кілька днів ПФК «Суми» подали апеляцію. Це дало можливість сумчанам дограти сезон, за підсумками якого клуб вилетів у другу лігу. Однак конференція ПФЛ проголосувала за те, щоб місце «Сум» у Другій лізі зайняла «Буковина» з Чернівців, яка покинула дивізіон за спортивним принципом за підсумками минулого сезону.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: