Завантаження ...

На Сумщині камера відеонагляду допомогла поліцейським встановити крадія гаманця

На забутий у крамниці гаманець старенької відвідувачки спокусився житель Шостки. Проте чоловіка швидко викрили правоохоронці, адже дії зловмисника зафільмувала камера відеонагляду



На забутий у крамниці гаманець старенької відвідувачки спокусився житель Шостки. Проте чоловіка швидко викрили правоохоронці, адже дії зловмисника зафільмувала камера відеонагляду, встановлена в приміщенні магазина.

Про крадіжку гаманця з понад 500 гривнями в одному з супермаркетів Шостки в поліцію повідомила 79-річна бабуся. Старенька розповіла: розраховуючись за продукти на касі магазину, вона випадково залишила там своє портмоне. А коли буквально за хвилину повернулася, виявила його зникнення.

Прибувши на виклик, правоохоронці передивились відео з камер відеонагляду супермаркету, і побачили на ньому злодія: чоловік, який був наступним за пенсіонеркою у черзі, замість звернути увагу касира на забуту річ, забрав чужий гаманець з собою і якнайшвидше покинув крамницю.

Завдяки зображенню з камери підозрюваного чоловіка поліцейські знайшли. Ним виявився 69-річний місцевий мешканець. Він розкаявся у своєму вчинку і повернув потерпілій всі гроші.

У поліції вчинок чоловіка кваліфікували як крадіжку та відкрили стосовно нього кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. У разі доведення його вини за скоєне йому загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: