Завантаження ...

Двоє прикордонників з Сумщини вибороли «золото» та «срібло» на Чемпіонаті Європи з гирьового спорту

18-20 жовтня у спорткомплексі «Юність» (м. Ужгород) відбувся Чемпіонат Європи з гирьового спорту. У спортивному заході, який проводився під егідою Всесвітньої федерації гирьового спорту (WKSF)



18-20 жовтня у спорткомплексі «Юність» (м. Ужгород) відбувся Чемпіонат Європи з гирьового спорту. У спортивному заході, який проводився під егідою Всесвітньої федерації гирьового спорту (WKSF), взяли участь й військовослужбовці Сумського прикордонного загону – старший лейтенант Тарас Федорович та старший прапорщик Віталій Хочин.

Всього до обласного центру Закарпаття приїхали майже півтори сотні учасників із 12 країн Європи (Польща, Словаччина, Німеччина, Угорщина, Ірландія, Італія, Нідерланди, Білорусь та ін.).

За результатами чемпіонату старший лейтенант Тарас Федорович виборов золоту медаль у ваговій категорії 95 кг, а старший прапорщик Віталій Хочин – здобув срібну нагороду у ваговій категорії 87 кг.

Персонал Сумського прикордонного загону вітає своїх колег з вдалим виступом та блискавичними перемогами, бажає їм міцного здоров’я, великої удачі, наполегливості, наснаги та нових високих спортивних звершень!

Підготував Роман Ткач (Сумський прикордонний загін)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: