Завантаження ...

На довірливості пенсіонерки з Сумщини шахраї «заробили» більше шести тисяч гривень

Зловмисники зіграли на материнських почуттях, коли повідомили потерпілій , що її донька зіпсувала чуже майно. І не помились.



Зловмисники зіграли на материнських почуттях, коли повідомили потерпілій , що її донька зіпсувала чуже майно. І не помились.

До поліції Глухова звернулась 65-річна місцева. Жінка розповіла, що їй подзвонила невідома, і повідомила, що її донька розбила чужий мобільний телефон, за що їй загрожує кримінальна відповідальність. Вирішити питання запропонувала за гроші, які потрібно було перерахувати на певний рахунок. Невідома співрозмовниця наказала потерпілій розмовляти з нею поки грошова операція не буде виконаною. Жінка слухняно виконала всі вимоги і лише потім здогадалась зателефонувати донці. А зрозумівши , що мала справу із шахраями, пішла до поліції.

За даним фактом там відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Правоохоронці вкотре закликають громадян недовіряти незнайомим телефонним співрозмовникам і перевіряти отриману інформацію. А за будь-яких сумнівів негайно телефонувати на лінію 102.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: