Завантаження ...

Житель Сумщини позичив велосипед… потайки від господині

Відпрацьовуючи інформацію про крадіжку велосипеда, глухівські поліцейські зупинили зі схожим двоколісникам місцевого жителя.



Відпрацьовуючи інформацію про крадіжку велосипеда, глухівські поліцейські зупинили зі схожим двоколісникам місцевого жителя. Той пояснив, що збирався повернути «позичену» річ на місце таким же чином, як і узяв.

Коли до поліції звернулася 68-річна жителька Глухова з заявою про крадіжку велосипеда, на місце виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що необачна пенсіонерка залишила двоколісник на ніч у під’їзді будинку, де вона проживає. А вранці, збираючись у центр міста, виявила його зникнення.


Оперативники та дільничні відразу провели обхід прилеглих будинків та дворів, орієнтуючи жителів мікрорайону на прикмети викраденого велосипеда. Через деякий час черговий наряд групи «швидкого реагування» патрулюючи вулиці райцентру, помітив чоловіка на схожому з поцупленим транспортному засобі. Поліцейські зупинили громадянина задля відповідної перевірки. З‘ясувалось, що це 50-річний раніше судимий місцевий житель, і прямує він у своїх справах за місто. Що стосується велосипеда, то його він узяв одному з під‘їздів будинку, коли проходив мимо і побачив відчинені двері. Чоловік поспішив додати, що збирався найближчої ночі повернути «позичений» ровер на місце.

Відтак, громадянина доправили до відділку для більш детальної бесіди. Слідчі поліції кваліфікували його дії як крадіжку та відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст.185 кримінального кодексу України (Крадіжка). Підозрюваному загрожує чергове покарання, а власниця отримає назад своє майно після закінчення слідчий дій.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: