На Сумщині поліція оголосила підозру чоловіку у розбещенні малолітньої дитини

Подія сталася в лютому нинішнього року в м. Ромни. Тоді до Роменського відділу поліції звернулося місцеве подружжя з повідомлення про те, що до їхньої 8-річної доньки чіплявся невідомий чоловік

Подія сталася в лютому нинішнього року в м. Ромни. Тоді до Роменського відділу поліції звернулося місцеве подружжя з повідомлення про те, що до їхньої 8-річної доньки чіплявся невідомий чоловік



Подія сталася в лютому нинішнього року в м. Ромни. Тоді до Роменського відділу поліції звернулося місцеве подружжя з повідомлення про те, що до їхньої 8-річної доньки у дворі їх багатоповерхівки чіплявся невідомий чоловік та демонстрував їй статевий орган.

Правоохоронці негайно розпочали пошуки незнайомця. Оперативники переглянули всі камери відеонагляду, встановлені як в районі вчинення злочину, так і у місцях ймовірної появи зловмисника. І таки знайшли його на записах однієї з відеокамер. Аби встановити його особу, поліцейські звернулися за допомогою до адміністрацій місцевих шкіл та громадськості.

Позавчора один з працівників карного розшуку Роменського відділу поліції, проїжджаючи повз місцеву школу, звернув увагу на чоловіка, котрий розмовляв з маленькою дівчинкою. Полісмен підійшов ближче і таки впевнився, що той підозріло себе поводить по відношенню до дитини.

Правоохоронець затримав чоловіка і викликав на місце події своїх колег, котрі й доправили до того відділу поліції. Там, звірившись з наявними даними, впевнились, що він і є тим самим розшукуваним підозрюваним.

Наразі встановлено, що затриманий – житель сусіднього району, йому 55 років. Одружений, має дітей, займає посаду різноробочого в одній з державних установ. Раніше в поле зору поліції не потрапляв.

Вину у вчиненому чоловік визнає, однак пояснює свої дії можливими психічними розладами.

Правоохоронці перевіряють зловмисника причетність до ряду інших аналогічних злочинів, які були вчинені на території міста.

Його дії слідчі кваліфікували за ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України та оголосили про підозру у розбещенні малолітньої дитини. Судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави.

За вчинене чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: