На Сумщині поліцейські викрили чергового «крамничного» злодія

Неодноразово судимий чоловік переважно промишляв крадіжками з супермаркетів, викрадаючи звідти вартісний шоколад та каву. Зловмисника викрили за допомогою камер відеонагляду

Неодноразово судимий чоловік переважно промишляв крадіжками з супермаркетів, викрадаючи звідти вартісний шоколад та каву. Зловмисника викрили за допомогою камер відеонагляду



Неодноразово судимий чоловік переважно промишляв крадіжками з супермаркетів, викрадаючи звідти вартісний шоколад та каву. Зловмисника викрили за допомогою камер відеонагляду та відкрили стосовно нього кримінальне провадження.

Правоохоронці вже встановили причетність неодноразово судимого 32-річного жителя Шостки до скоєння п’яти крадіжок з крамниць міста. Останній заходив до торгівельних точок міста у якості відвідувача, вибирав вподобаний товар та ховав його під верхній одяг. Потім проносив неоплаченим поза касами магазинів. Викрадене продавав, а гроші витрачав на свої потреби.

Під час останньої крадіжки підозрюваного на виході з приміщення затримав охоронець магазину, та сповістив поліцейських.

Не залишаючи надії бути непокараним, підозрюваний запропонував викликаним стражам правопорядку по 500 гривень неправомірної вигоди. Правоохоронці від пропозиції відмовились. Більше того – вони задокументували і цей факт вчинення злочину.

Тепер зловмиснику доведеться постати перед судом за порушення вже двох норм чинного законодавства - ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 1 ст. 369 «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: