Завантаження ...

На Сумщині рятували двох людей, які опинилися у каналізаційному колодязі

18 серпня о 13:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги. В м. Шостка на вул. Київській чоловік та жінка опинилися у саморобному каналізаційному колодязі



18 серпня о 13:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги. В м. Шостка на вул. Київській чоловік та жінка опинилися у саморобному каналізаційному колодязі, глибиною близько 4 м. На місце виклику виїхало відділення 4-ї державної пожежно-рятувальної частини на спеціальній аварійно-рятувальній машині.

Телефонували сусіди, які ще до прибуття рятувальників витягнули мотузкою непритомного чоловіка та надали йому необхідну допомогу. На свіжому повітрі потерпілий прийшов до тями та навіть вже приймав участь у рятуванні своєї дружини. Вже разом з працівниками Служби порятунку люди підняли на поверхню жінку.

За попередніми даними, на подвір'ї двоквартирного будинку господар вичищав саморобний каналізаційний колодязь. Проте, коли робота вже була завершена у низ впав дріт. Чоловік по драбині повернувся в яму, де втратив свідомість. Йому на допомогу спустилась дружина, якій також стало зле.

Медпрацівники доправили врятоване подружжя до лікарні.

Всього до операції від Державної служби України з надзвичайних ситуацій було залучено 3 чоловіка особового складу на 1 одиниці техніки.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: