На Сумщині 24 листопада рятувальники двічі надавали допомогу громадянам

24 листопада о 13:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги по вул. Новомістеньська в обласному центрі.

24 листопада о 13:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги по вул. Новомістеньська в обласному центрі.



24 листопада о 13:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги по вул. Новомістеньська в обласному центрі. За попередніми даними в квартирі перебувала жінка похилого віку, яка тривалий час не відповідала на дзвінки та не відкривала двері.

На місце виклику прибуло відділення групи спеціальної пожежної техніки. Працівники Служби порятунку за допомогою шансового інструменту відчинили двері та потрапили до квартири. Після чого, передали стареньку рідним.

Того ж дня, схожий випадок стався по вул. Романа Атаманюка. Об 22:55 на лінію екстреного виклику "101" надійшло повідомлення працівників поліції про необхідність надання допомоги жінці похилого віку, яка впала та не могла самостійно піднятися та відчинити двері. На місце події було залучено відділення групи спеціальної пожежної техніки. Після прибуття рятувальники за допомогою шансового інструменту відчинили двері помешкання. Після цього, жінку передали медичним працівникам.

Всього для надання допомоги в обох випадках залучалося 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: