Завантаження ...

На Сумщині громадянка України пропонувала прикордонникам 100 доларів США

Учора прикордонники Сумського загону в черговий раз припинили правопорушення, пов’язане з підкупом службової особи прикордонного відомства.



Учора прикордонники Сумського загону в черговий раз припинили правопорушення, пов’язане з підкупом службової особи прикордонного відомства.

До пункту пропуску «Бачівськ» на виїзд до Росії прибув автомобіль марки «Mercedes-Benz», на якому в якості пасажира слідувала наша співвітчизниця.

Під час проходження прикордонного контролю жінка надала паспортний документ, термін дії якого закінчився. Аби все ж таки безперешкодно виїхати до Росії, вона запропонувала прикордоннику неправомірну вигоду в розмірі 100 доларів США.

Наразі за спробу незаконного перетинання державного кордону України за недійсним документом на 56-річну громадянку складено адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 204-1 КУпАП. Крім цього, охоронці кордону передали жінку працівникам поліції, які й займаються об’єктивним з’ясуванням вчинення нею кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Сумський прикордонний загін рекомендує громадянам перед плануванням подорожей за межі країни завчасно перевіряти свої документи, які дають право на перетинання державного кордону України.

Підготував Роман Ткач (Сумський прикордонний загін)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: