Завантаження ...

Юних художників Сумщини запрошують взяти участь у конкурсі дитячого малюнка «Намалюй свою «Мрiю»

Конкурс проводиться серед дітей і молоді України з нагоди 75-ї piчниці від дня утворення Конструкторського бюро імені О.Антонова



Конкурс проводиться серед дітей і молоді України з нагоди 75-ї piчниці від дня утворення Конструкторського бюро імені О.Антонова

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Намалюй свою «МРІЮ» створено для популяризації видатної постаті Олега Антонова та професії авіаконструктора серед дітей і молоді України, реалізації творчих здібностей молодого покоління.

Iнiцiaтором проведення Конкурсу є ДК «Укроборонпром». До стівучасті в організації та проведенні конкурсу залучаються обласні державні адміністрації, художні школи. гуртки, клуби.
У конкурсі беруть участь вихованці художніх шкіл, гуртків, клубів у таких вікових категоріях: молодша група – від 6 до 9 років; середня група – від 10 до 13 років; старша група – від 14 до 18 років.

Строки та етапи проведення конкурсу: 1 етап – з 15 по 31 березня 2021 року – оголошення конкурсу на місцях; 2 етап – з 2 по 30 квітня 2021 року –приймання робіт на місцях, визначення переможців обласних етапів конкурсу обласними комісіями, сформованими з місцевих експертів; відбір конкурсних робіт.

3 етап пройде з 5 по 14 травня 2021 року. Саме тоді відбудеться передача робіт до ДК «Укроборонпром».

4 етап – з 17 по 21 травня 2021 року – підбиття підсумків конкурсу, визначення фіналістів.

Вимоги до конкурсних робіт:

  1. Конкурсні роботи мають бути виконані індивідуально.
  2. Техніка виконання конкурсних робіт обирається автором на власний розсуд.
  3. У конкурсних роботах має бути розкрито тему авіамоделювання та літальних апаратів.
  4. Розмір конкурсної роботи має бути формату АЗ або А4.
  5. На зворотному боці конкурсної роботи має бути зазначено: назву роботи, техніку виконання, прізвище, ім'я та вік автора, коротку бioграфічну довідку, навчальний заклад, контактний телефон.

Усі роботи переможців обласних конкурсів буде виставлено у Києві. Фіналісти конкурсу, а саме ті, хто посів призові місця (перше, друге, третє у кожній з вікових категорій), будуть запрошені до Києва (у супроводі одного дорослого) на урочисте відкриття виставки та на персональну екскурсію підприємством «Антонов» – авіабудівним концерном, що об'єднує конструкторське бюро, комплекс лабораторій, експериментальний завод та випробувальний комплекс, для розробки та сертифікації літаків.

Автори робіт, що посіли почесні призові місця в обласних конкурсах, а саме друге і третє, у кожній з вікових категорій отримають заохочувальні тематичні сувеніри.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: