На Сумщині поліцейські викрили молоду жінку, яка поцупила в односельця болгарку

Поки родичі зловмисниці відволікали господаря розмовами, вона пробралася до будинку та викрала звідти електроінструмент.

Поки родичі зловмисниці відволікали господаря розмовами, вона пробралася до будинку та викрала звідти електроінструмент.



Поки родичі зловмисниці відволікали господаря розмовами, вона пробралася до будинку та викрала звідти електроінструмент. Поліцейські не лише притягли жінку до кримінальної відповідальності, а й повернули власнику його болгарку.

Із заявою про крадіжку до поліції звернувся 58-річний житель одного з сіл на Глухівщині. Він розповів, що не може знайти у будинку свою болгарку.

Детально поспілкувавшись з правоохоронцями, чоловік пригадав, що за кілька днів до цього в його двір приходили односельці купити качку, проте до хати вони не заходили.

Поліцейські все ж вирішили перевірити цю родину. З’ясувалося, що до крадіжки з будинку заявника має відношення 23-річна жінка. Поки її брат та чоловік відволікали господаря розмовами, вона пробралася до хати у пошуках цінностей та грошей. Нічого не знайшовши, окрім болгарки, вона задовольнилася і цим. У подальшому електроінструмент здала до ломбарду, а гроші витратила на потреби родини.

Правоохоронці вже вилучили та повернули власнику його річ. Відносно жінки у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: