Завантаження ...

У Сумах міська влада обговорила з перевізниками нагальні питання

У Сумах міська влада обговорила з перевізниками нагальні питання фото

Під головуванням керуючого справами виконавчого комітету Юлії Павлик відбулася зустріч представників міської влади з сумськими перевізниками.



Під головуванням керуючого справами виконавчого комітету Юлії Павлик відбулася зустріч представників міської влади з сумськими перевізниками.

Суб’єктам господарювання, що працюють на ринку міських перевезень, нагадали, що 14 червня на території Сумської міської об’єднаної територіальної громади стартував комплекс профілактичних заходів на пасажирському транспорті «Автобус–2021», який триватиме до 14 липня. Мова про перевірку санітарно-технічного стану автобусів, зауважив начальник відділу надання адміністративних послуг Слобожанського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки у Сумській області Вячеслав Гетун, зокрема, санітарний стан салонів автобусів, стан шин тощо.

Своєю чергою начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій Яковенко підкреслив, що спеціалістами відділу щотижнево здійснюється контроль за проведенням дезінфекції міського пасажирського транспорту, що триватиме до кінця карантину. Зважаючи на це, інформацію довели до відома перевізників та разом із тим, доручили ретельніше слідкувати за належним санітарним станом деяких автобусів, провести позапланові інструктажі з водіями стосовно безпеки руху.

Крім того, в ході засідання Сергій Яковенко повідомив, що в наступному році планується проведення конкурсу на перевезення, до участі в якому допускатимуться автобуси лише кращої якості та більшої пасажиромісткості. Водночас посадовець запропонував перевізникам взяти участь у презентації нових автобусів завода–виробника «Часів Яр», що запланована на початку липня та розглянути можливість закупівлі нових автобусів на умовах фінансового лізінгу.

Окремо учасники загальних зборів також розглянули питання перевезення пільгової категорії населення (учасники бойових дій та члени сімей загиблих/померлих УБД без обмежень, інші пільгові категорії) та учнів 1–4 класів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: