СумДУ і EPAM Україна розпочинають спільну роботу у сфері ІТ-технологій

10 серпня у рамках візиту до Сумського державного університету представників ЕРАМ Україна відбулося підписання договору про співпрацю.

10 серпня у рамках візиту до Сумського державного університету представників ЕРАМ Україна відбулося підписання договору про співпрацю.



10 серпня у рамках візиту до Сумського державного університету представників ЕРАМ Україна відбулося підписання договору про співпрацю.

Заплановані активності сторін в межах документа передбачають взаємовигідне партнерство у сфері інформаційних технологій, зокрема, спільну науково-дослідницьку роботу, реалізацію освітніх проєктів, впровадження інноваційних навчальних практик, спрямованих на підвищення рівня підготовки студентів, перепідготовку та підвищення кваліфікації фахівців та науково-педагогічних працівників, обмін інформацією про нові дослідження та розробки, у тому числі, програмного забезпечення, проведення спільних профільних публічних заходів тощо.

«Співпраця з одним із лідерів світового ринку виробників програмного забезпечення – компанією ЕРАМ – є важливою і перспективною, оскільки розвиток СумДУ, його високі позиції в рейтингах забезпечуються в тому числі завдяки розробці і впровадженні інноваційних технологій, розширенні співпраці з роботодавцями, серед яких провідні вітчизняні та міжнародні ІТ-компанії. Ми переконані в успішній реалізації наших спільних проєктів з компанією ЕРАМ і сподіваємось на довгострокове ефективне партнерство», - зазначив ректор СумДУ Василь Карпуша.

«ЕРАМ – глобальна компанія, яка присутня на ринку України понад 15 років. 10 з них ми інвестуємо кошти та час у розвиток молодих фахівців та досвідчених професіоналів. Ми підрахували, що у 2021 понад 1000 молодших (так званих Junior) інженерів зможуть реалізувати свої таланти з ЕРАМ. Раніше ми були сфокусовані на містах присутності наших офісів, але тепер бізнес і освіта знаходять спільні інтереси без географічних обмежень. Пишаємось партнерством із СумДУ і впевнені, що разом допоможемо студентам побудувати гідну кар’єру в ІТ», – підкреслив Денис Гриньов, керівник освітніх програм ЕРАМ.

Довідково.

Заснована у 1993 році компанія EPAM Systems Inc. (NYSE: EPAM) є провідним світовим розробником цифрових платформ, продуктів та складних дизайн та програмних рішень. Використовуючи свій багаторічний технологічний досвід та компетенції у сфері консалтингу, дизайну та інноваційних стратегій, EPAM тісно співпрацює зі своїми клієнтами для створення проривних рішень, що перетворюють складні бізнес-задачі у реальні бізнес-можливості. Команди професіоналів EPAM працюють із замовниками у більш ніж 35 країнах світу у Північній Америці, Європі, Азії та Австралії. EPAM стала однією з чотирьох технологічних компаній, які щоразу входять до списку Forbes “25 публічних технологічних компаній, які швидко зростають”, починаючи з 2013 року, а також визнана лідером в індустрії ІТ-сервісів у списку Fortune “100 компаній, які швидко зростають” у 2019 та 2020 роках.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: