Завантаження ...

В Охтирській школі за 30 млн грн збираються ремонтувати басейн

В Охтирській школі за 30 млн грн збираються ремонтувати басейн фото

В Охтирці проведені підготовчі роботи з реконструкції басейну. Заступник голови Сумської облдержадміністрації Олена Бойко оглянула стан об’єкта реконструкції басейн Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3.

«Усі підготовчі роботи на цьому об’єкті вже проведені, зараз завершуються тендерні процедури і сподіваємось, що найближчим часом активна фаза робіт на буде розпочата, – розповіла Олена Бойко. – Нинішній рік, як і наступний, є роками побудови басейнів в Україні, тож цей проект абсолютно актуальний. Крім того, бачимо можливість щодо створення інклюзивного простору, і вже надано рекомендації керівництву громади та школи щодо забезпечення закладу необхідним обладнанням для можливості занять в басейні дітей із інвалідністю. Сподіватимемося, що ця школа матиме сучасний басейн, і діти зможуть займатися плаванням, займатися на уроках фізкультури та гуртках».

Довідково. Загальна очікувана вартість реконструкції басейну складає 30 млн грн. З бюджету Охтирської міської ради в 2021 році виділено 3 млн грн, що становить 10% від загальної очікуваної вартості проекту.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: