Липоводолинський «Альянс» програв третю гру поспіль

1 листопада матчем у Харкові завершився 16-й тур чемпіонату України з футболу у Першій лізі. Місцевий «Металіст», який прагне до Прем’єр-ліги, грав з нашим «Альянсом», який був дуже ображений за домашню поразку в першому турі. Проте, із реваншом не склалося.

1 листопада матчем у Харкові завершився 16-й тур чемпіонату України з футболу у Першій лізі. Місцевий «Металіст», який прагне до Прем’єр-ліги, грав з нашим «Альянсом», який був дуже ображений за домашню поразку в першому турі. Проте, із реваншом не склалося.

У першому таймі більше моментів було у господарів, які навіть забили, але гол Матеуса Пейшото скасували через офсайд. Ще кілька разів «Альянс» ловив на офсайдах «першого англійця українського футболу» Кадіма Харріса, а «Металіст» міг забивати після того, як центрбек Неплях не зумів вибити м’яч зі свого воротарського майданчика, пише ua-football.com.

Підопічні Юрія Ярошенка класно виходили в атаку через короткі передачі і завершували їх пасами на Станіслава Шарая. Ось тільки він безнадійно тринькав випадки, які давалися партнерам дорогою ціною.

На другий тайм тренер харків’ян Олександр Кучер почав включати свої атакуючі резерви – Банаду, Фоміна та з перших хвилин Підлепенця. Останній тут же дав про себе знати небезпечним моментом, потім Кадім Харріс не реалізував вихід віч-на-віч з Важинським.

«Альянс» уже став сміливішим, пресингував суперника на його половині поля і дедалі більше піднімався «вгору» за помахом руки Ярошенка. Але серія взаємних помилок у центрі поля, Танчик підхоплює м’яч, тягне у штрафний майданчик і віддає вправо на Підлепенця, незважаючи на жорсткий підкат Шарая. Євгену закриває можливість удару Андрій Герт, але той робить кілька кроків убік та б’є у ближній кут голкіпера Важинського – 1:0.

За 10 хвилин французький плеймейкер харків’ян Фарес Балулі віддав неймовірну подачу на Підлепенця, і Євген із кількох метрів розстріляв воротаря вдруге, теж у ближній кут – 2:0.

На останніх секундах і «Альянс» міг забити гол престижу, проте лідер півзахисту В’ячеслав Піднебенний влучив у поперечину.

Тепер «Металіст» перемагає без пенальті та вилучень, закріплюючись на першому місці – 41 очко. Далі – «Кривбас» – 34, «Оболонь» – 30 (+матч у запасі з «Альянсом») та «Альянс» – 26 (+ матч у запасі з «Оболонню»). Нижче підпирають «Прикарпаття» – 25 та «Олімпік» – 23 (+1 матч у запасі)…

Металіст (Харків) – Альянс (Липова Долина) 2:0

Голи: Євген Підлепенець (74, 83)

Попередження: Матеус Пейшото (45+1) – Костянтин Ярошенко (7), Олександр Лебеденко (37), Євген Неплях (48), Микола Агапов (71)

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: