Завантаження ...

На Сумщині відбувається реконструкція басейну

На Сумщині відбувається реконструкція басейну фото

Оглянувши хід робіт із реконструкції басейну Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, голова Сумської облдержадміністрації Дмитро Живицький повідомив, що планується закінчення об’єкту в цьому році

 

«У приміщенні школи роботи розпочались не так давно, але реконструкція наразі йде активними темпами. Ми бачимо, що частково виконані роботи з вентиляції, робиться стяжка, ремонтуються приміщення спортивного залу, роздягалень, – повідомив Дмитро Живицький. – Басейн у цій школі збудовано на початку 90-х, але він жодного дня не працював для дітей. І нарешті через 30 років ми його реконструюємо. Ми спрямовуємо наших підрядників, щоб цей об’єкт було закінчено в цьому році».

 

За словами голови облдержадміністрації, наразі реконструкція басейнів здійснюється в кожній області, в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна».

 

«Коли я прийшов на посаду голови облдержадміністрації, жодної запланованої реконструкції чи пуску басейну у нас не було. Тому було прийняте рішення про спрямування коштів саме на цей об’єкт, – розповів Дмитро Живицький. – Ми віримо, що наступного року вже в січні, після зимових канікул, цей об’єкт буде відкрито для дітей, вони там зможуть оздоровлюватись, займатися у спортивній залі та басейні».

 

Довідково.  Наразі на об′єкті «Реконструкція басейну Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 Охтирської міської ради за адресою: м. Охтирка, вул. Шевченка, 22» виконано будівельних робіт на суму 5 211, 48625 тис. грн.

Підрядна організація – ТОВ «УКРБУДПРОЕКТ-РЕКОНСТРУКЦІЯ».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: