СумДУ відвідав професор Вашингтонського державного університету

Візит до Сумського державного університету професора Діпри Джха, заступника директора Карсонського коледжу бізнесу Вашингтонського державного університету, був наповнений зустрічами і перемовинами, зокрема, про розширення взаємостосунків між бізнес-інститутами партнерських вишів.

Візит до Сумського державного університету професора Діпри Джха, заступника директора Карсонського коледжу бізнесу Вашингтонського державного університету, був наповнений зустрічами і перемовинами, зокрема, про розширення взаємостосунків між бізнес-інститутами партнерських вишів.

З ректором Василем Карпушею, начальником управління міжнародного співробітництва Костянтином Кириченком, заступницею директора навчально-наукового інституту бізнесу, економіки і менеджменту Тетяною Майбородою було обговорено поглиблення співпраці з впровадження COIL-модулей у дисципліни викладачів різних кафедр та інститутів, спільних наукових досліджень, публікацій тощо.

На гостя справило незабутнє враження знайомство з навчально-методичною базою СумДУ. У рамках візиту професор Діпра ознайомився з ресурсами інформаційно-бібліотечної системи, умовами роботи викладачів в онлайн-студії, протестував можливості VR-студії СумДУ, з директором організаційно-методичного центру технологій електронного навчання Юрієм Зубанем обговорили напрямки спільних дій щодо створення віртуальних методів навчання для впровадження у спільних віртуальних класах у наступних семестрах.

Також професор Діпра зустрівся зі студентами спеціальностей «Менеджмент» та «Міжнародні економічні відносини» у Конгрес-центрі СумДУ, де відбулось вручення сертифікатів учасникам осіннього глобального віртуального класу, COIL-модулю з «Конфліктів, міжнародного лідерства та міжнародного бізнесу».

Після більш ніж двох років роботи у COIL-модулях та впроваджень їх у навчальні дисципліни, віртуальні класи та онлайн-проєкти, студенти мали можливість долучитися до живого, насиченого, інтерактивного спілкування з професором Діпрою. Говорили про сучасні методи навчання, про пошук себе у світі, про працевлаштування та кар’єрні перспективи, про роботу над собою і багато іншого.

Група науково-педагогічних працівників СумДУ, активних учасників проєктів COIL, була представлена викладачами кафедри управління імені Олега Балацького: професоркою Ганною Швіндіною, яка започаткувала впровадження таких модулей і віртуальних класів у навчання з професором Діпрою у 2019 році, Юлією Опанасюк та Тетяною Майбородою, а також викладачкою кафедри германської філології, заступницею декана факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Аллою Красулею.

Загалом з 2019 року Сумським державним університетом у співробітництві  Діпрою Джха було реалізовано 6 проєктів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: