Завантаження ...

Тростянець вже відбудовують

Тростянець вже відбудовують фото

У раніше окупований Тростянець, який нещодавно відбили ЗСУ, прибули фахівці, які почнуть працювати над відновленням міста. 

Голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький повідомив, що в місто Тростянець прибули архітектори та урбаністи, які відбудовуватимуть Тростянецьку громаду.

 

“Робота по відновленню Сумщини триває. Ми обов’язково відбудуємо зруйновані орками міста та села і вже активно над цим працюємо! Для нас важливо, щоб те, що зруйновано, було відбудоване, і люди повернулися до нормального життя в громаді”, – зазначив посадовець.

 

Наразі роботу ведуть над відновлення об'єктів інфраструктури: у деяких частинах Тростянця вже є світло. Над цим та іншими завданнями безперервно працюють комунальні служби, населення намагаються забезпечувати електроенергією, газом та водопостачанням. 

Крім того, на цей час проводиться обстеження території, проєктування та відновлення центру міста. Працюють разом із Володимиром Биковим, головним архітектором області, та співробітниками відповідних установ із Києва.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: