“Орки не забирають трупи та лишають живих”, – як пройшло 4 квітня на Сумщині.

Голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький відзвітував, як область провела черговий день війни. 

Голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький відзвітував, як область провела черговий день війни. 

Дмитро Живицький – очільник Сумської ОВА – поділився оперативною інформацією щодо того, як в регіоні пройшло 4 квітня. 

 

“Подовжуємо очищати нашу землю від залишків непотребу. Орки не забирають трупи своїх військових - до цього ми звикли ще від початку. А тепер лишають і живих.Тому я вкотре прошу мирне населення: будьте обережні на дорогах, поза межами населених пунктів громад! Також нагадуємо про заборону відвідувати ліс”, – розповів посадовець. 

 

Також було зазначено, що Сумська область продовжує отримувати гуманітарну допомогу з різних куточків світу. За посиланням можна контролювати ситуацію з “гуманітаркою”.

У Сумському районі слідкують за населеними пунктами, які найбільше постраждали від дій окупантів. Туди підвозять гуманітарну допомогу, медикаменти та будівельні матеріали. Їх забезпечують необхідними речами.

У Конотопському районі знайшли трьох мирних українців, яких жорстоко вбили російські окупанти. У Шосткинському районі вже вдалося відновити планові операції та хірургічні втручання. Також там працюють над створенням безпечних шляхів між громадами.

Роменський район працює та живе. Лише у північній частині міста проводять зачистку від ворога. В Охтирському районі працюють над тим, щоб повернути міста до життя. Дмитро Живицький зазначив, що “проблем чимало, але працюємо повним ходом”.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: