У Сумах пройде благодійна акція

У місті планують провести акцію, яка підтримає онкохворих дітей.

У місті планують провести акцію, яка підтримає онкохворих дітей.

У суботу, 23 квітня, в Сумах буде проведена благодійна акція, під час якої збиратимуть гроші для онкохворих дітей. Уся зібрана сума буде відправлена організаторами до відповідного центру в той же день. Захід почнеться об 11 годині, продовжиться до 15 і проходитиме на вулиці Соборній. 

Акція має назву “Підтримай діток – отримай портрет”. Її організували сумські фотографині Ксенія Сідельник та Євгенія Потапова. Згідно з їх задумом, учасники можуть надати фінансову допомогу в будь-якому розмірі, за що отримають портретну фотографію. 

Це вже друга благодійна акція, яку проводять дівчата. У суботу, 16 квітня, вони вже збирали гроші на потреби Збройних Сил України. 

 

“Ми дуже хотіли допомогти нашим військам, і думали, що саме можемо зробити, адже зараз всі українці воюють як можуть, – розповідає Ксенія, організаторка акції. – Прийшла думка адаптувати нашу улюблену справу під реалії сьогодення. Ми продумали деталі щодо організації й пішли пробувати. Люди виявились дуже заохоченими та чуйними. До нас підходили понад 50 осіб точно. Деякі просто клади гроші не роблячи портрет, казали, що сьогодні не той вигляд мають для фото. А більшість з великим задоволенням фотографувались на центральній вулиці міста і ввечері отримували свою світлину”. 

 

За словами Ксенії, за три години акції вдалося зібрати понад дві тисячі гривень, які одразу ж передали військовим ЗСУ. 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: