Завантаження ...

Відновлюєте свій бізнес? Ми допоможемо!

Відновлюєте свій бізнес? Ми допоможемо! фото

До уваги сумських підприємців! Компанія «Суми медіа сервіс» з початку травня знову пропонує свої послуги з ефективного рекламного просування. Якщо ви відновлюєте роботу свого офісу, магазину, салону, медичного кабінету, кафе чи ресторану, ми радо допоможемо вам повідомити про це всьому місту.

Так, зараз нам довелося жити в найскладніші для країни часи. Важко всім, але потрібно працювати, відновлювати країну і допомагати і людям. Робота підприємця насправді – це теж своєрідна лінія оборони. Бо підприємці і бізнесмени – це ті люди, які своїм розумом заробляють гроші собі, державі, створюють робочі місця і допомагають мешканцям Сум у вирішенні різних проблем. Це без перебільшення надважлива і відповідальна робота.

Тож, якщо вашому бізнесу під час відновлення роботи потрібна грамотна і ефективна реклама, то пишіть-дзвоніть нам, і ми зробимо так, що всі Суми дізнаються, що ваш бізнес або магазин теж працює!

Які наші можливості?

РЕКЛАМА НА РАДIО

Ми ексклюзивно представляємо 8 найкращих FM-радіостанцій, які охоплюють близько 70 % всієї слухацької аудиторії міста Суми:

  • ХIТ FM (103,4 МГц)
  • радіо Рокс (89,1 МГц)
  • Наше радіо (90,3 МГц)
  • радіо Релакс (105,1 МГц)
  • радіо Шансон (106,4 МГц)
  • радіо Мелодія (101,4 МГц)
  • радіо Power Fm (87,7 МГц)
  • радіо Байрактар (105,6 МГц).

Ми зробимо класний аудіоролик про ваш бізнес і розмістимо в ефірі радіостанцій. Радіореклама ефективна, тому що:
- вона м’яка і ненав’язлива, вона не дратує;

- вона швидка і дієва;

- вона креативна і недорога;

Сумський інформаційний сайт MistoSumy.com

Ми можемо виготовити і розмістити на сайті рекламний банер, можемо написати і розмістити рекламну статтю про ваш заклад. Аудиторія сайту – близько 60 тисяч візитів на місяць. Також зробимо додаткове безкоштовне просування вашої рекламної статті на нашій сторінці у Facebook.

Життя триває, потрібно відновлювати свою роботу і ми з радістю допоможемо вам у цьому. Що важливо – ми місцеві, а тому знаємо і відчуваємо проблеми сумських підприємців, і знаємо як вам допомогти. До того ж, розуміючи, в який складний час ми живемо, ціни на рекламу ми запропонуємо найнижчі. Проконсультуємо, підберемо кращі умови і точно домовимось!
 

«Суми Медіа Сервіс»:

E-mail: tabutcho@gmail.com

Телефони:

(099) 048-00-93 (Viber, Telegram)

(050) 307-12-71 (Viber, Telegram)

Більше про наші рекламні можливості: https://mistosumy.com/page/reklamodateljam.html

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: