У Сумах - проблеми зі зв'язком

Місцеві мешканці Сум повідомляють про проблеми зі зв'язком оператора Vodafone. Голова Сумської ОВА Дмитро Живицький надав роз'яснення.

Місцеві мешканці Сум повідомляють про проблеми зі зв'язком оператора Vodafone. Голова Сумської ОВА Дмитро Живицький надав роз'яснення.

Сьогодні, 24 травня, у багатьох жителів Сумщини, користувачів оператора "Vodafone", виникли проблеми із сотовим зв'язком. Як повідомляє надавач послуг, оператор зіткнувся з аварійною ситуацією. Про це у Телеграм-каналі повідомив Дмитро Живицький, очільник Сумської обласної військової адміністрації. Крім того, посадовець надав роз'яснення щодо того, якщо ви маєте проблеми з мобільним зв'зяком.

 

"У багатьох мешканців області виникли проблеми зі зв'язком протягом цієї доби. Оператор Vodafone повідомляє про аварійну ситуацію у мережі. Що робити, аби залишатися на зв'язку, поки все полагодять?

У налаштуваннях вашого телефону:
▪️Вимкнути автовибір мережі на Android: Налаштування — Мобільна мережа (або Підключення). Оператор на iOS: Параметри — Стільникові дані — Вибір мережі 
▪️Знайти та вибрати доступну мережу: Vodafone UA, UA-KYIVSTAR або LIFECELL 3. Якщо зареєструватися не вдалося, спробуйте ще раз або виберіть іншу мережу.
▪️Перевірте можливість вихідного дзвінка, SMS.

Це внутрішній роумінг, він безкоштовний", - написав Живицький.

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: