Обстріли: поранено шістьох

Окупанти продовжують обстрілювати територію Сумської області. Про обставини розповів Дмитро Живицький, очільник Сумської обласної військової адміністрації.

Окупанти продовжують обстрілювати територію Сумської області. Про обставини розповів Дмитро Живицький, очільник Сумської обласної військової адміністрації.

Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації, учора, 21 червня, в особистому Телеграм-каналі розповів про обстріли Сумщини окупантами. Посадовець зазначив, що ворог продовжує атакувати Краснопільську громаду. Було зафіксовано понад сорок ударів по регіону з мінометів. Через обстріли пошкоджено приватні будинки, господарчі споруди, освітній заклад та сільську раду, повністю знищено міський парк. Шестеро людей наразі поранені. 

 

"

Ворог продовжує гатити по  Краснопільській громаді. Сьогодні вдень було 4 обстріли з мінометів та інших видів зброї. 
Усього 42 прильоти по території громади. росіяни били у тому числі і по населеним пунктам. Пошкоджені будинки, господарські споруди, школа та сільська рада. Затишний парк у одному з населених пунктів громади знищений ворожими снарядами. На щастя та на диво ніхто з людей під час обстрілів не постраждав. Але ще сьогодні була атака з дронів-камікадзе на території громади. Шестеро людей поранені, з них двоє у тяжкому стані в лікарні. Також пошкоджена автівка", - пише Дмитро Живицький. 

 

Сьогодні, 22 червня, обстріляли Новослобідську та Есманську громади й зафіксували близько двадцяти ударів. Поки що повідомляється, що жертв та руйнувань немає. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: