Завантаження ...

Обстріли Сумщини: знову загиблі

Обстріли Сумщини: знову загиблі  фото

У результаті обстрілів Сумщини знову загинули та постраждали люди. Про це розповів Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації.

Як повідомив Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації, учора, 29 червня, окупанти намагалися завдати удару по Білопільській громаді за допомогою безпілотного літального апарату. Однак, його вдалося знищити. Крім того, увечері через перестрілку з ворогом біля кордону було поранено людину. 

 

"Білопільська громада: близько десятої ранку була спроба обстрілу з ворожого безпілотника. Але наші захисники його знищили! Близько 18:30 була перестрілка з росіянами на прикордонні. Одна людина поранена", - пише посадовець.

 

Краснопільську громаду обстрілювали з мінометів та артилерії, на територію регіону з безпілотника скинули вибухівку. Через дії окупантів одна людина загинула, троє - поранені:

 

"Краснопільська громада: з 11 до 12, а потім близько пів на першу дня росіяни гатили з мінометів (20 пострілів) та реактивної артилерії і САУ, 25 та 47 приходів, відповідно. О пів на другу ворожий безпілотник  скинув вибуховий пристрій".

 

Великописарівська громада постраждала від мінометів та ударів з авіації. Усього по громаді ворог випустив близько 14 ракет. Постраждали будинки та господарські споруди, жертв немає. Також з мінометів обстріляли Хотіньську громаду: усього 17 пострілів. Як повідомив Живицький, жертв та руйнувань немає. 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: