Завантаження ...

Окупанти згищили на Сумщині громадський туалет

Окупанти згищили на Сумщині громадський туалет фото

Дмитро Живицький, очільник Сумської ОВА, у своєму Телеграм-каналі поділився інформацією щодо наслідків ворожих обстрілів. За його словами, ворог б'є по церквах та туалетах.

Голова Сумської обласної адміністрації Дмитро Живицький повідомив про наслідки чергових обстрілів, які по території області здійснили військові-окупанти. За його словами, під час артилерійського обстрілу однієї з громад Сумщини, ворог пошкодив церкву, лінії електропередач, а також - прицільно потрапив у туалет.

 

"Б'ють по туалетах і церквах: росіяни знов за своє. Сьогодні опівдні по одному із сел Есманьської громади росіяни відкрили вогонь зі ствольної артилерії. З них - одне пряме потрапляння у сільський громадський туалет. Також пошкоджена церква та лінії електропередач", - розповів посадоцеуь.

 

Сьогодні, 20 липня, від обстрілів постраждав ще один район на Сумщині - Шосткинський. Його зранку обстріляли за допомогою мінометів. Подробиці голова ОВА пообіцяв надати згодом, а також зазначив, що ніч з 19 на 20 липня пройшла тихо. 

Нагадаємо, нещодавно ми підготували матеріал про Максима Луцика - дев'ятнадцятирічного юнака-сум'янина, який захищає країну на Донбасі. Прочитати про героя можна за посиланням.  

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: