На Сумщині взяли під варту водійку, через яку загинуло двоє студентів

Водійку транспортного засобу, чия недбалість призвела до смерті двох молодих людей, взяли під варту. Про це повідомляють у Сумській обласній прокуратурі.

Водійку транспортного засобу, чия недбалість призвела до смерті двох молодих людей, взяли під варту. Про це повідомляють у Сумській обласній прокуратурі.

Пресслужба Сумської обласної прокуратури повідомила, що на Сумщині будуть судити водійку, через яку загинуло двоє студентів. 31-річній жінці про підозру повідомили Конотопська окружна прокуратура. 10 вересня цього року для неї обрали запобіжний захід: тримання під вартою протягом 60 діб без права на заставу.

 

"За даними слідства, ДТП сталась 8 вересня 2022 року близько 21.50 год. Керуючи автомобілем «Dacia Logan» та рухаючись в напрямку с. Землянка Конотопського району, на виїзді з с. Грузьке водійка збила двох пішоходів, що рухалися по краю проїзної частини в попутному напрямку. Внаслідок події юнаки 2003 р. н. та 2004 р. н. загинули на місці. 31-річна пасажирка авто отримала тілесні ушкодження", - пише пресслужба установи. 

 

Також повідомляється, що в крові жінки виявили 1,1 проміле алкоголю. Її дії працівники прокуратури кваліфікували як порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо вони спричинили загибель кількох осіб. Це ч. 4 ст. 286-1 Кримінального Кодексу України. Жінці загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: