«Місто розумних» запускає новий проєкт і анонсує понад 30 заходів для сумчан

Громадська організація «Місто розумних» та журнал «Цукр» оголошують про початок проєкту для відповідальних громадян міста Суми.

Громадська організація «Місто розумних» та журнал «Цукр» оголошують про початок проєкту для відповідальних громадян міста Суми.

Вже в листопаді у Розумному Хабі відбудеться 4 лекції, які будуть цікавими в першу чергу волонтерам, громадським активістам і просто небайдужим жителям нашого міста. Також організатори проведуть стендап в укритті, де із сольним концертом виступить комік Сергій Чирков. Окрім цього в листопаді також можна буде відвідати театральну виставу і музичний концерт, які команда згодом анонсує на сторінках організації.

Інший напрям проєкту — навчання для цивільного населення в умовах війни. Щосуботи протягом трьох місяців будуть відбуватися навчання з домедичної допомоги, а цього місяця для цивільного населення також проведуть тренінг з мінної безпеки.

Тренінг з домедичної допомоги

Інструктори з домедичної та тактичної медицини щосуботи проводитимуть практичні тренінги як ефективно діяти в екстрених ситуаціях та надавати першу домедичну допомогу: як зупинити кровотечу, забезпечити прохідність дихальних шляхів, а також дії при інших станах, що потребують невідкладної допомоги.

Реєстрація: https://secure.wayforpay.com/payment/med_dop.

Тренінг з мінної безпеки

Ветеран російсько-української війни, спеціаліст із мінної безпеки Олександр Бабченко навчить розпізнавати вибухові пристрої, уникати детонації, вберігати себе та оточуючих від можливих ушкоджень.

Участь у всіх заходах в межах проєкту можлива на умовах донейту — благодійного внеску на соціальну ініціативу зі збору коштів на корм для 500 безпритульних котів.

Реєстраціяhttps://secure.wayforpay.com/payment/stopmina.

Слідкувати за подальшими анонсами можна на сторінці організації «Місто розумних» у фейсбуці та інстаграмі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: