На Сумщині 24 грудня на місці пожежі вогнеборці виявили тіло загиблої людини (відео)

24 грудня о 6:31 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про загоряння приватного житлового будинку в с. Угроїди Сумського району.

24 грудня о 6:31 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про загоряння приватного житлового будинку в с. Угроїди Сумського району.

На гасіння прибула місцева пожежна команда з даного села та, подолавши відстань близько 11 км, черговий караул 4-ї державної пожежно-рятувальної частини із смт Краснопілля.

Як було встановлено, вогонь охопив будинок по всій площі. Ускладнювало ситуацію те, що будівля була в середині дерев’яна, також утворилося сильне задимлення. О 07:45 вдалося локалізувати загоряння, запобігши подальшому поширенню вогню. А о 08:38, використавши на гасіння близько 18 т води, пожежу ліквідували.

Під час розбору конструкцій у будинку було виявлено тіло загиблої господарки оселі, 1977 р.н.. За попередніми висновками, причина пожежі - недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Рятувальники вкотре застерігають громадян обігрівати оселі відповідально - слідкуйте, щоб в стінах печей і димарів не було тріщин; не допускайте перегріву печей; впродовж опалювального періоду очищайте димоходи; перед топковими дверцятами повинен знаходитися металевий лист розміром – 50х70 см.; не користуйтеся для розпалювання легкозаймистими рідинами та не залишайте опалювальну піч без нагляду, повідомляє Головне управління ДСНС України у Сумській області.

 
 
<iframe width="1280" height="720" src="https://www.youtube.com/embed/-nrmwNIEy2U" title="На Сумщині на місці пожежі вогнеборці виявили тіло загиблої людини" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: