Роменці попрощалася із захисником України Олександром Пінчуком

30 грудня сумна подія знову зібрала Роменську громаду на Алеї Слави.

30 грудня сумна подія знову зібрала Роменську громаду на Алеї Слави.

24 грудня 2022 року при захисті Батьківщини загинув український захисник, наш земляк Олександр Пінчук.

Призваний на військову службу 19.04.2022 Олександр Олександрович Пінчук без вагань і роздумів став на захист суверенітету і незалежності рідної держави та віддав найцінніше – своє життя за мирне небо, спокій та світле майбутнє України. Життя навідника механізованого батальйону, старшого солдата обірвалося внаслідок щільного обстрілу з боку противника на Луганщині.

Керівництво громади, рідні, друзі, знайомі та небайдужі мешканці провели в останню путь полеглого Героя. Присутні принесли живі квіти, прихилили коліна та хвилиною мовчання віддали шану загиблому воїну.

«Олександр мужньо та самовіддано захищав Батьківщину від російської агресії. Він був світлою людино, яка мріяла про вільну Україну. Брав учась в проведенні антитерористичної операції та без вагань став на захист країни при повномасштабному вторгненні рф. Ми повинні завжди пам’ятати якою ціною українські захисники відстоюють незалежність нашої держави. Доземний уклін та вічна слава Герою!», – звернувся до громади міський голова Олег Стогній.

Тож пам’ятаймо кожного, хто віддав своє життя, захищаючи свою країну. Світла пам’ять захисникам України!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: