Завантаження ...

Сум’яни більше хворіють на ГРВІ

Сум’яни більше хворіють на ГРВІ фото

Начальник управління охорони здоров'я Олена Чумаченко під час апаратної наради в мерії доповіла про роботу галузі.

Посадовиця повідомила, що захворюваність на ГРВІ та грип збільшилася. Протягом тижня занедужали 1199 осіб, що на 23% більше ніж за попередній. Найбільше, як і раніше, хворіли діти віком від п’яти до 14 років (450 хлопчиків і дівчаток). Госпіталізували 84 особи. Інтенсивний показник захворюваності наразі на 31% нижче за цілорічний пороговий рівень.

Щодо загальної ситуації по галузі, начальник управління охорони здоров’я поінформувала, що заклади продовжують працювати в режимі підвищеної готовності. Є все необхідне для надання медичної допомоги та пально-мастильні матеріали для генераторів, за допомогою яких лікарні мають можливість здійснювати свою діяльність у період вимкнення електроенергії.

Мер Олександр Лисенко звернув увагу Олени Чумаченко на необхідність продовження робіт із облаштування в лікарнях укриттів. Для прикладу навів досвід КНП «Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії». Начальник управління охорони здоров’я повідомила, що відповідні заходи здійснюються, пише сайт мерії.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: