Сьогодні прем’єра фільму "Суми. Ми дали їм під дих" онлайн

Фільм про нескорених сумчан, які стали на захист України та своїх сімей на Сумщині з перших днів повномасштабного вторгнення, вже підкорив багатьох глядачів.

Фільм про нескорених сумчан, які стали на захист України та своїх сімей на Сумщині з перших днів повномасштабного вторгнення, вже підкорив багатьох глядачів.

За два тижні після першого показу відбулося 5 благодійних сеансів фільму при майже стовідсотковій заповненій залі кінотеатру "Дружба". Оглядаючи в соцмережах відгуки тих, хто переглянув стрічку, можна сказати точно – фільм «зайшов» глядачам! Сумчани готові ще не раз переглянути реальні історії тих, хто ризикуючи власним життям, йшов у розвідку, нищів колони ворога. Люди, які мали цілком мирні професії, але взяли до рук зброю – надихають, та дають віру Перемогу.

Стрічку створено студією BlackFox Production, режисер фільму Володимир Нянькін, автор ідеї – Михайло Ананченко.

Під час показу в кінотеатрі було зібрано 142 тисячі гривень, які підуть на придбання бойового дрону для підрозділу одного з героїв фільму "Суми. Ми дали їм під дих".

Сьогодні стрічку продемонструють в Києві. І, головне, о 18 годині "Суми. Ми дали їм під дих" нарешті виходить в онлайн.

 
 
<iframe width="1188" height="668" src="https://www.youtube.com/embed/GYccPCFYtj0" title="СУМИ. Ми дали їм під дих" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: