Пауерліфтери Сумщини відзначились на чемпіонаті України

Чемпіонат України з жиму лежачи серед всіх вікових груп триває у місті Кам’янець-Подільський.

Чемпіонат України з жиму лежачи серед всіх вікових груп триває у місті Кам’янець-Подільський.

У ньому беруть участь і спортсмени з Сумщини, як повідомив Суспільному тренер Сумської області Павло Могільніков.

“Пауерліфтери Сумщини вибороли на чемпіонаті 10 медалей різного ґатунку. З них три “золотих”, шість “срібних” і одну “бронзову”, - розповів тренер команди Сумської області Павло Могільніков.

У ваговій категорії до 52 кг у дівчат - сумчанка Катерина Рябоконь з результатом 32,5 кг посіла друге місце. Другою у юніорок у ваговій категорії до 52 кг з результатом 55 кг стала Яна Ніколаєнко. “Золото” у вазі до 69 кг здобула Ольга Коваленко, яка вижала вагу в 95 кг. Сумчанки посіли третє загальнокомандне місце. Підготували дівчат до цих змагань Іван Коптілов та Павло Могільніков.

У юнаків чемпіоном України з жиму лежачі у ваговій категорії до 53 кг з результатом 72,5 кг став кролевчанин Тимофій Романюк, якого тренує Денис Коноваленко. Друге місце у вазі 120 кг з результатом 135 кг посів Назар Яресько з Глухова, тренує спортсмена Фелікс Колтаков. У ваговій категорії до 93 кг сумчанин Руслан Рибалко (вихованець Івана Коптілова та Павла Могільнікова) з результатом 135 кг посів третє місце.

Юнаки Сумщини посіли у підсумку третє місце у загальнокомандному заліку.

Юніори посіли друге загальнокомандне місце. У вазі 74 кг з результатом 120 кг друге місце посів сумчанин Антон Слабко. Тренують спортсмена Іван Коптів та Павло Могільніков.

У вазі до 120 кг перше місце посів Марк Долженко з Глухова (результат 250 кг), другі місця вибороли глухівчани Іван Колтаков (вагова категорія 105 кг, 177,5 кг) та Юрій Пусь (вагова категорія 120 кг, 190 кг). Тренує спортсменів Фелікс Колтаков.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: