На Сумщині завершилися аварійно-рятувальні роботи на місці ворожого обстрілу (відео)

Станом на 19:00 у Сумському районі завершено аварійно-рятувальні роботи, які проводились на місцях нанесених ворожих ударів.

Станом на 19:00 у Сумському районі завершено аварійно-рятувальні роботи, які проводились на місцях нанесених ворожих ударів.

Всього залучалось 36 чоловік особового складу та 10 одиниць спеціальної техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За сьогоднішній день спеціальним матеріалом вдалось перекрити 155 кв. м зруйнованих покрівель, прибрати близько 340 м куб. залишків будівельних конструкцій та інших матеріалів, розчистити 50 м доріг від зламаних дерев та залишків зруйнованих будівель, а також за допомогою поліетиленової плівки відновлено 73 вікна.

Окрім проведення аварійно-відновлювальних робіт, рятувальники Сумщини надавали всебічну допомогу потерпілому мирному населенню, повідомляє ГУ ДСНС України у Сумській області.

 
 
<iframe width="1066" height="600" src="https://www.youtube.com/embed/7CdjiMGO5rk" title="На Сумщині завершилися аварійно-рятувальні роботи, що тривали на місці ворожого обстрілу" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: