Завантаження ...

На Сумщині вкрали більше мільйона під час ремонту шкільного стадіону

На Сумщині вкрали більше мільйона під час ремонту шкільного стадіону фото

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Охтирської окружної прокуратури повідомлено про підозру фізичній особі-підприємцю за фактом пособництва у привласненні 1,1 млн грн шляхом службового підроблення (ч. 2 ст. 366, ч. 5 ст. 27/ч. 5 ст. 191 КК України).

За даними слідства, зазначений підприємець, здійснював технічний нагляд за влаштуванням штучного покриття стадіону Заводської школи Великописарівського району. Після завершення робіт підприємець своїм підписом та відтиском печаті інженера з технічного нагляду підтвердив відомості щодо об’єму виконаних будівельних робіт по об’єкту, надані директором Товариства з обмеженою відповідальністю, яке виконувало роботи.

При цьому директор товариства умисно вніс у офіційні документи неправдиві відомості щодо закупівлі матеріалів та обсягів виконаних будівельних робіт. Відповідно до висновку експертів, не виконавши умов договору, директор Товариства за пособництва підприємця незаконно заволодів бюджетними коштами в сумі 1 млн 140 тис грн.

Нагадуємо, у січні повідомлено про підозру зазначеному директорові Товариства за фактом привласнення 1,1 млн грн бюджетних коштів шляхом службового підроблення (ч. 5 ст. 191 та ч. 2 ст. 366 КК України).

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: