Завантаження ...

Чемпіонат України з радіопеленгації: результати спортсменів із Сум

Чемпіонат України з радіопеленгації: результати спортсменів із Сум фото

У Вінниці завершився чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації. В останній день змагань 2 квітня вихованці сумської дитячо-юнацької спортивної школи "Чемпіон" додали ще вісім нагород, повідомив тренер Максим Редька.

"Загалом сумчани здобули 25 нагород у різних вікових категоріях в особистому заліку. Богдан Пасічник став абсолютним чемпіоном у віковій категорії до 14 років здобувши чотири "золота". Анастасія Ковтун виборола три "золоті" медалі та одну"срібну". В активі Остапа Дереколенка два "золота" і по одному "сріблу" та "бронзі". Такі ж медалі виборола Анна Пересадько. Єгор Редька здобув "золото" та два "срібла". "Золото" і "бронзу" везе у Суми Анастасія Степанова. Здобуток Олени Редьки — дві "золоті" медалі. Кирило Лагутін додав до цього "золото" і "бронзу", — розповів тренер сумської команди Максим Редька.

В загальнокомандному заліку команда Сумської області посіла друге місце мінімально поступившись киянам. Команду до стартів чемпіонату підготували Максим та Олена Редьки, пише Суспільне.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: