Завантаження ...

Володимир Лаврик став повним кавалером почесної відзнаки Сумської обласної ради «За заслуги перед Сумщиною»

Володимир Лаврик став повним кавалером почесної відзнаки Сумської обласної ради «За заслуги перед Сумщиною» фото

За це рішення проголосували депутати під час сесії обласної ради, яка відбулася вчора, 4 квітня. Одразу ж голова Сумської обласної ради Віктор Федорченко вручив високу нагороду командиру в/ч А4270 ОК «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України підполковнику Володимиру Лаврику.

Почесна відзнака Сумської обласної ради «За заслуги перед Сумщиною» І ступеня вручена військовому за зразкове виконання службово-бойових завдань щодо захисту незалежності і суверенітету України, відданість військовій присязі та Українському народові, мужність і патріотизм при виконанні військового обов’язку та значний особистий внесок у забезпечення захисту національних інтересів, зміцнення обороноздатності держави.

Відтепер він – повний кавалер почесної відзнаки Сумської обласної ради «За заслуги перед Сумщиною». Кілька років тому він, як голова Спілки ветеранів антитерористичної операції Сумської області, отримав відзнаку ІІІ ступеня за участь в АТО і патріотичну роботу. У вересні 2022 року Володимиру Лаврику вручили відзнаку ІІ ступеня. Тоді він був командиром 211 батальйону ЗСУ, який захищав Сумщину від агресора.

Військовий подякував за довіру й наголосив, що українці – сильна й мудра нація. «У нас вистачить сил зберегти нашу незалежність і повернути наші кордони. Все – в наших руках! Слава Україні! Слава Сумщині!», - сказав Володимир Лаврик і пообіцяв боротися з ворогом доти, доки він не полишить нашу землю.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: