Завантаження ...

На Сумщині дали 4,5 років чоловіку за шахрайство, грабіж і крадіжки

На Сумщині дали 4,5 років чоловіку за шахрайство, грабіж і крадіжки фото

До 4 років 6 місяців позбавлення волі засуджено чоловіка за шахрайство, у тому числі й з фінансовими ресурсами, грабіж та крадіжки.

Шосткинською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно 37-річного неодноразово судимого жителя м. Шостка, який скоїв шахрайство, у тому числі й з фінансовими ресурсами, грабіж та крадіжки.

У ході слідства встановлено та доведено в суді, що обвинувачений попросив у малознайомого чоловіка смартфон, щоб подзвонити, однак гаджет власнику він так і не повернув, а втік з ним. За допомогою банківського додатка, який був встановлений у цьому смартфоні, обвинувачений оформив кредит на ім’я потерпілого, а після схвалення кошти перерахував на власну банківську картку. Більш того, провівши зазначені фінансові маніпуляції, обвинувачений здав смартфон у ломбард.

Разом з тим, обвинувачений відповідав у суді також і за таємне викрадення майна. Встановлено, що чоловік обкрадав лікарів та пацієнтів медичної установи. Переважно здобиччю чоловіка були гаманці, які він викрадав із сумок потерпілих.

У суд обвинувачений провину свою визнав частково, свої дії пояснювати відмовився. За вироком суду його визнано винним в інкримінованих злочинах та засуджено до 4 років 6 місяців позбавлення волі (ч. 3 ст. 186, ч. 2 ст. 190, ч. 2 ст. 185 та ч. 1 ст. 222 КК України).

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: