Завантаження ...

У Сумах затримали закладчика із двома сотнями дозами наркотиків

У Сумах затримали закладчика із двома сотнями дозами наркотиків фото

На минулому тижні, під час патрулювання міста, працівники поліції зупинили 20-річного місцевого мешканця. Під час особистого обшуку, поліцейські виявили в нього 101 зіп-пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на амфетамін, вагою близько 100 грамів.

Як виявилось, молодик займався збутом наркотиків шляхом «закладок». У подальшому, в ході санкціонованого обшуку у його помешканні, правоохоронці вилучили ще 99 зіп-пакетів із зазначеною порошкоподібною речовиною загальною вагою близько 50 грамів.

Усе виявлене поліцейські вилучили та направили на дослідження до Сумського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На даний час слідчі Сумського районного управління поліції за процесуального керівництва Окружної прокуратури м. Суми повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Досудове розслідування триває, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: