Завантаження ...

Сумчани взяли “срібло” та “бронзу” чемпіонату України з баскетболу 3х3

Сумчани взяли “срібло” та “бронзу” чемпіонату України з баскетболу 3х3 фото

11 червня в Києві відбувся фінальний етап Кубку України з баскетболу 3х3. У фінальному етапі турніра взяли участь 10 чоловічих команд.

За підсумками групового етапу напряму до півфіналу вийшли Boris “Magic”Johnson та ЗСО-СумДУ-2, яка несподівано впевнено здолала Київ-Баскет 21:12, вигравши групу А.

У чвертьфіналах ЗСО-СумДУ обіграла Київ-Баскет 21:18, а Збірна України U-17 (2) здолала БК Полтаву 19:15. На шляху до фіналу Boris “Magic”Johnson розгромила ЗСО-СумДУ 21:4, а друга сумська команда обіграла Збірну України U-17 (2) 21:18.

Переможцем Кубку України в підсумку стала команда Boris “Magic”Johnson, яка в фінальному матчі обіграла ЗСО-СумДУ-2 з рахунком 21:19. Переможцями стали Ілля Кабацюра (свого часу грав за БК “СумДУ” у великий баскетбол), Андрій Кобець, Владислав Лисаненко та Олександр Шашков. У складі ЗСО-СумДУ-2 зіграли Богдан Резніченко, В’ячеслав Кіктєв, Родіон Кузьмін та Олександр Ройко.

MVP фінального туру Кубку України 3х3, який присвячений пам’яті Артема Соханя, став Ілля Кабацюра.

Бронзові нагороди здобули баскетболісти ЗСО-СумДУ – Олександр Дюпін, Іван Філоненко, Максим Михайлов та Ігор Стародуб. Вони у матчі за 3 місце обіграли Збірну України U-17 (2) з рахунком 21:14.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: