Житель Сумщини вбив свою матір та застрелився сам

Два тіла з вогнепальними пораненнями виявили в одному із будинків села Спаське, що на Кролевеччині.

Два тіла з вогнепальними пораненнями виявили в одному із будинків села Спаське, що на Кролевеччині.

До поліції звернувся староста села та повідомив про виявлення двох мертвих мешканців громади у їхньому помешканні. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. Загиблими виявились 47-річний чоловік та його 68-річна мати.

Як попередньо встановили правоохоронці, син пострілом з пістолету здійснив умисне вбивство своєї матері, після чого покінчив життя самогубством тим же способом.

Під час огляду місця події, поліцейські виявили та вилучили передсмертну записку, два пістолети, патрони, гільзи, а також інші речові докази. Окрім того, у вказаному домоволодінні правоохоронці знайшли чималу кількість пороху, кулі, стріляні гільзи, капсулі та холості патрони.

За даним фактом слідчі поліції відкрли кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство», одне з яких з відміткою самгобуство, та ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Наразі призначено проведення ряду експертиз, слідство триває, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

 
 
<iframe width="1237" height="696" src="https://www.youtube.com/embed/U_hu0uhlMVk" title="Вбив матір та сам застрелився: поліцейські Сумщини встановлюють обставини події" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: