Завантаження ...

Сумчани попрощалися із Михайлом Поздєєвим, який загинув на Запоріжжі

Сумчани попрощалися із Михайлом Поздєєвим, який загинув на Запоріжжі фото

16 червня сумчани попрощались з 39-річним захисником Михайлом Поздєєвим. Чоловік служив стрільцем-снайпером механізованого батальйону, загинув 10 червня в Запорізькій області під час виконання бойових завдань.

Вшанувати пам'ять воїна до Свято-Миколаївського храму прийшли колеги, друзі, знайомі та рідні бійця, пише Суспільне.

Вікторія — троюрідна сестра загиблого розповіла: "Нам дуже шкода, що загинув наш брат. Він був дуже хоробрим, з перших днів війни пішов до тер. оборони. Був гарним батьком, сином, дуже чудовою людиною. Він завжди залишиться в наших серцях. Будемо завжди його пам’ятати. Герої завжди будуть з нами".

Він захищав Суми з перших днів повномасштабного вторгнення, потім добровольцем продовжив боронити Україну. У мирному житті був Почесним донором України, розповідає колега загиблого Олег: "Працювали ми з ним в "Укрзапчастини" токарями. Гарний хлопець був, станки наші поруч стояли. Він прийшов із заводу Фрунзе, проявив себе відповідальним. Я з ним пропрацював років 5. Шкода хлопця, молодий, 2 діток, дружина. Жити б і жити хлопцю".

"Ми працювали з Михайлом на одному підприємстві. Він був завжди чуйною, доброю людиною. Завжди можна було на нього обпертися і по роботі і в житті. Він завжди всіх розумів", — згадує колега загиблого Дмитро.

Поховали Михайла Поздєєва на Алеї Слави Баранівського кладовища.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: